0%

Beperkingen

Altijd

In stijl van uw woning

100%

Betaalbaar

Vooraf

Een impressie

Aanbouw

Extra woongenot in een ogenblik

Eenvoudig jouw leefoppervlakte uitbreiden? Dan is een aanbouw misschien wel de perfecte oplossing. Bij Johlex bieden we de flexibiliteit om jouw aanbouw op maat te realiseren, of het nu gaat om een casco oplevering of een woonklaar resultaat. Vertel ons wat je wensen zijn, en wij zorgen voor de rest!

Werkwijze

Stap voor stap

Wensen

We brengen jouw wensen gedetailleerd in kaart en zorgen voor een op maat gemaakt ontwerp. We bieden je vooraf een 3D-impressie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Bouwdetails

De expertise van de aannemer is onmisbaar, vooral als het gaat om details zoals openslaande deuren, overstekken of het bereiken van een hogere RC-waarde. Johlex biedt deze kennis voor een succesvolle en duurzame aanbouw.

Volledige beheersing

Van het ontwerp, de vergunningsaanvraag, de constructieberekening tot aan de bouwkundige werkzaamheden en oplevering, wij beheersen het hele traject.

Voordelen

Voor het kiezen van Johlex

Flexibele maatwerkoplossingen

Johlex biedt flexibiliteit bij het realiseren van maatwerk aanbouwen, of je nu kiest voor een casco oplevering of een direct bewoonbaar resultaat. Wij zorgen voor een aanbouw die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Ervaren expertise

Als ervaren aannemer begrijpt Johlex de complexiteit van aanbouwprojecten en leggen wij de nadruk op details. Onze expertise waarborgt een succesvolle uitvoering en een duurzame aanbouw.

Volledige begeleiding

We beheersen het gehele aanbouwtraject en bieden vooraf een 3D-impressie aan. We zorgen voor een vlekkeloze communicatie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Vakmanschap en klantgerichtheid gaan hand in hand om jouw woondroom werkelijkheid te maken.

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Johlex overtrof al mijn verwachtingen met uitmuntend vakmanschap, transparante communicatie en tijdige oplevering. Een betrouwbare partner voor toekomstige projecten.

Uitstekende service, Johlex leverde snel en efficiënt. Betrouwbaarheid en professionaliteit maken hen onderscheidend.

Met oog voor detail realiseerde Johlex mijn ontwerp perfect. Vakkundig, creatief en punctueel in uitvoering.

Projecten

Deze mensen gingen jullie voor!

Hebben wij je interesse gewekt? Of heb je nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!