Onze service

Voor de zakelijke opdrachtgever

Vastgoed onderhoud

Johlexbouw is gespecialiseerd in vastgoed onderhoud voor zowel woningbouwcoöperaties als particuliere opdrachtgevers. Klik op de bovenstaande afbeelding voor meer informatie.

Prefab elementenbouw

Johlexbouw is gespecialiseerd in maatwerk binnen de elementenbouw. Met onze eigen tekenafdeling kunnen wij het pakket van A tot Z verzorgen! Van dakkapellen naar specialistisch werk tot en met hele prefab woonhuizen.

Utiliteitsgebouwen

Johlexbouw is gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van uw bedrijfspand. Onze deskundigen helpen u graag verder bij het verbeteren van uw werkomgeving. Klik op de bovenstaande afbeelding voor meer informatie.

Woningbouwcorporaties

Johlexbouw heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het helpen van woningbouwcorporaties hun onderhoud en verduurzamingsbenodigdheden. Onze deskundigen helpen u graag verder bij het verbeteren van uw werkomgeving. Klik op de bovenstaande afbeelding voor meer informatie.

Onderwijsorganisaties

Johlexbouw is zeer ervaren in het adviseren en uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie van schoolcomplexen. Onze deskundigen helpen u graag verder bij het verbeteren van uw werkomgeving. Klik op de bovenstaande afbeelding voor meer informatie.

Zakelijke verduurzaming

Johlexbouw is gespecialiseerd in het helpen bij het verduurzamen van uw bedrijfspand in grote en kleine schaal. Onze deskundigen helpen u graag verder bij het verbeteren van uw werkomgeving. Klik op de bovenstaande afbeelding voor meer informatie.