V&R

Virtual Reality

100%

Gezamelijk ontwerpen

2D & 3D

Ontwerpen

100%

Innovatief

Vergunning & Architectuur

Wat doen wij allemaal?

Johlex heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een veelzijdige aannemer. Of het nu gaat om ontwikkeling, vergunningen, schetsontwerpen, bouwtekeningen of de uiteindelijke realisatie, wij regelen het gehele plaatje. 

  • Ontwerp te Roelofarendsveen

Werkwijze

Stap voor stap

3D ontwerpen

In de ontwerpfase is bouwkennis onmisbaar voor succes. Om alvast een idee te geven van hoe jouw woning eruit ziet, bieden we driedimensionale ontwerpen aan. En bij vragen kun je gewoon bij ons binnenlopen.

Vergunningen

Wij zorgen voor kort en deskundig overleg met de gemeente, zodat je rustig kunt afwachten tot de vergunning op de deurmat ligt. Dit betekent dus dat de kosten van een architect worden bespaard. 

Advies op maat

In een bouwteam werken is een van onze gebruikelijke taken. Dit houdt in dat de aannemer al in de ontwerpfase betrokken wordt, wat ontwerpfouten beperkt en uiteindelijk kosten en tijd bespaart.

Voordelen

Voor het kiezen van Johlex

Kostenbesparing

Door onze ervaring met vergunningen besparen we niet alleen kosten door het vermijden van architectkosten, maar zorgen we ook voor een efficiënte afhandeling van het vergunningstraject. Zo kun je snel anticiperen op verdere bouwplannen. 

Creatieve ontwerpen

Ons werk kenmerkt zich door creativiteit en doordachte ontwerpmogelijkheden. We luisteren naar jouw wensen en geven daar met onze expertise een twist aan, zodat het ontwerp volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Met aandacht voor akoestiek, daglicht, ventilatie en toekomstige normen voor gebouwen. 

Efficiënt bouwteam

Het werken in bouwteam, met vroege betrokkenheid van de aannemer, minimaliseert ontwerpfouten en leidt tot kosten-en tijdsbesparingen. Als adviseur en partner biedt Johlex advies op maat, waardoor het bouwproces soepel verloopt.

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Johlex overtrof al mijn verwachtingen met uitmuntend vakmanschap, transparante communicatie en tijdige oplevering. Een betrouwbare partner voor toekomstige projecten.

Uitstekende service, Johlex leverde snel en efficiënt. Betrouwbaarheid en professionaliteit maken hen onderscheidend.

Met oog voor detail realiseerde Johlex mijn ontwerp perfect. Vakkundig, creatief en punctueel in uitvoering.

Projecten

Deze mensen gingen jullie voor!

Hebben wij je interesse gewekt? Of heb je nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!