100%

Gezamenlijk ontwerpen

mm

Nauwkeurig

2024

Kijken naar de toekomst

2D & 3D

Ontwerpen in

Prefab dakkapellen

Wat doen wij allemaal

Sinds de oprichting maakt Johlex al prefab dakkapellen op maat. Onze specialiteit ligt vooral in de unieke details van dakkapellen, zoals sierlijsten, overstekken en zorgvuldig weggewerkte zonwering. Of het nu gaat om hout, aluminium of kunststof, Johlex maakt het allemaal!

Werkwijze

Stap voor stap

Kennismakingsgesprek

Voordat we aan de slag gaan, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek waarin we jouw specifieke wensen en voorkeuren bespreken, resulterend in een vrijblijvende offerte. 

Inmeten

Zodra we akkoord zijn, plannen we een inmeetafspraak in. Met behulp van bouwkundige tekeningen produceren we vervolgens de dakkapel in onze eigen werkplaats.

Montage

De montage gebeurt overwegend in één dag, en indien gewenst, kunnen we ook de binnenafwerking verzorgen.

Voordelen

Voor het kiezen van Johlex

Unieke details

Johlex blinkt uit in het creëren van dakkapellen met unieke details zoals sierlijsten, overstekken en zorgvuldig weggewerkte zonwering. Ongeacht het materiaal, Johlex biedt maatwerk.

Gedetailleerd

Na het kennismakingsgesprek ontvang je een gedetailleerde, vrijblijvende offerte. Zo heb je volledige transparantie over het project en kunnen we beslissingen nemen op basis van een duidelijk overzicht.

Binnenafwerking

Johlex streeft naar een efficiëntie door de montage overwegend in één dag uit te voeren. De flexibiliteit om ook de binnenafwerking te verzorgen biedt een complete oplossing en zorgt voor een snelle oplevering.

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Johlex overtrof al mijn verwachtingen met uitmuntend vakmanschap, transparante communicatie en tijdige oplevering. Een betrouwbare partner voor toekomstige projecten.

Uitstekende service, Johlex leverde snel en efficiënt. Betrouwbaarheid en professionaliteit maken hen onderscheidend.

Met oog voor detail realiseerde Johlex mijn ontwerp perfect. Vakkundig, creatief en punctueel in uitvoering.

Projecten

Deze mensen gingen jullie voor!

Hebben wij je interesse gewekt? Of heb je nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!