100%

Gezamenlijk ontwerpen

24/7

Bereikbaar

100%

Goede kwaliteit

Snel

Geplaatst

Dakopbouw

Wat doen wij allemaal

Een dakopbouw is de perfecte oplossing om jouw zolder te vergroten of zelfs een extra verdieping te realiseren, denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van twee extra kamers aan jouw woning. Bij Johlex plaatsen we een dakopbouw snel en met hoogwaardige kwaliteit, waarbij we je verzekeren van een direct wind- en waterdicht resultaat. 

Werkwijze

Stap voor stap

Kennismaken

Eerst bespreken we al jouw wensen en eisen zorgvuldig door. Zo hebben we een duidelijk beeld van jouw verwachtingen. 

Vrijblijvende offerte

Na het kennismakingsgesprek ontvang je een vrijblijvende offerte, waarin duidelijk staat omschreven wat wel en niet bij de prijs inbegrepen is.

Realisatie

Bij akkoord starten we met de vergunningsprocedure, en zodra deze succesvol is afgerond, kan de realisatie van de dakopbouw beginnen.

Voordelen

Voor het kiezen van Johlex

Hoogwaardig resultaat

Johlex plaatst een dakopbouw snel en met hoogwaardige kwaliteit, waarbij een wind-en waterdicht resultaat wordt gegarandeerd. Dit zorgt voor een efficiënte uitbreiding van jouw leefruimte. 

Energiebesparing

Naast het vergroten van je leefruimte biedt een dakopbouw de mogelijkheid om de isolatie van jouw woning te optimaliseren, wat niet alleen resulteert in meer comfort maar ook in energiebesparing.

Vergunning specialisten

Ons ervaren team begeleidt je door de vergunningsprocedure en zorgt voor een vlot verloop vanaf de kenningsmaking tot de succesvolle realisatie van de dakopbouw. 

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Johlex overtrof al mijn verwachtingen met uitmuntend vakmanschap, transparante communicatie en tijdige oplevering. Een betrouwbare partner voor toekomstige projecten.

Uitstekende service, Johlex leverde snel en efficiënt. Betrouwbaarheid en professionaliteit maken hen onderscheidend.

Met oog voor detail realiseerde Johlex mijn ontwerp perfect. Vakkundig, creatief en punctueel in uitvoering.

Projecten

Deze mensen gingen jullie voor!

Hebben wij je interesse gewekt? Of heb je nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!