100%

Uw wensen

V&R

Virtual Reality

24/7

Genieten

2D & 3D

Ontwerpen

Luxe tuinhuizen

Geniet in eigen tuin!

Exclusieve vakanties niet langer in het buitenland, maar binnen handbereik in jouw eigen tuin! Ervaar de ontspanning in jouw eigen droomtuinhuis, waarbij elk detail zorgvuldig is doordacht. Waarbij kwaliteit en aandacht voorop staan bij het realiseren van een luxe tuinhuis dat aan al jouw verwachtingen voldoet. 

Werkwijze

Stap voor stap

Ontwerp

Bij Johlex wordt elk detail zorgvuldig doordacht, waarbij kwaliteit en aandacht voorop staan. We ontwerpen een luxe tuinhuis dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Vakkennis

Wij zijn gespecialiseerd in de bouw van luxe tuinhuizen en brengen alle mogelijkheden nauwkeurig in kaart. Bij ons kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Betrokkenheid

We hechten veel waarde aan transparante communicatie en betrekken je actief bij het bouwproces. Door wekelijkse bouwvergaderingen houden we je ten alle tijden op de hoogte.

Voordelen

Voor het kiezen van Johlex

Maatwerk

Johlex levert maatwerk in luxe tuinhuizen. Elk detail wordt met zorg overwogen waarbij kwaliteit en aandacht voorop staan. We streven ernaar om een luxe tuinhuis te realiseren dat perfect aansluit bij jouw voorkeuren en behoeften.

Geen onverwachte verrassingen

Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in de bouw van luxe tuinhuizen. We hebben de expertise om de mogelijkheden nauwkeurig in kaart te brengen en zijn op de hoogte van de relevante regelgeving. Zo sta je niet voor onverwachte verrassingen. 

Partner

We organiseren wekelijkse bouwvergaderingen om je op de hoogte te houden van de voortgang en om ervoor te zorgen dat aan alle wensen wordt voldaan. Gedurende het hele traject staat ons deskundige team klaar om met je mee te denken, zodat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw voorkeuren en behoeften. 

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Johlex overtrof al mijn verwachtingen met uitmuntend vakmanschap, transparante communicatie en tijdige oplevering. Een betrouwbare partner voor toekomstige projecten.

Uitstekende service, Johlex leverde snel en efficiënt. Betrouwbaarheid en professionaliteit maken hen onderscheidend.

Met oog voor detail realiseerde Johlex mijn ontwerp perfect. Vakkundig, creatief en punctueel in uitvoering.

Projecten

Deze mensen gingen jullie voor!

Hebben wij je interesse gewekt? Of heb je nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!