200%

Woning verbetering

100%

Dromen waarmaken

2050

Voorbereid op de toekomst

24/7

Nazorg

Renovatiewerkzaamheden

Wat doen wij allemaal?

Renovatie is de ideale keuze als je liefhebber bent van je locatie. In een tijd waarin er talloze mogelijkheden zijn om je woning via nieuwbouw te upgraden, blijft renovatie een unieke expertise. Het is een vak apart, en daarom is het van groot belang om zo een grote investering toe te vertrouwen aan een vertrouwde partner.

  • Na de renovatie

  • Voor de renovatie

Werkwijze

Stap voor stap

Wensen en eisen

Wij werken nauw met je samen om specifieke eisen en wensen voor de renovatie vast te stellen, of het nu gaat om kleine aanpassingen of een volledige transformatie. 

Planning

Je ontvangt een duidelijke planning, waarin de verschillende bouwwerkzaamheden worden vastgesteld. Duidelijke communicatie en planning zorgen voor een vloeiend proces.

Toewijding

Onze aanpak geldt voor zowel grote als kleine renovatie, waarbij we met dezelfde toewijding werken aan het verbeteren van jouw leefomgeving.

Voordelen

Voor het kiezen van Johlex

Expertise

Wij bieden een unieke expertise in renovatie, wat belangrijk is als je jouw woning gaat upgraden. Deze specialisatie zorg voor vakmanschap dat gericht is op de uitdagingen en kansen van renovatie. 

Duidelijke communicatie

Doordat je vooraf een gedetailleerde planning krijgt en we de specifieke bouwperiodes met elkaar afstemmen zorgen we voor duidelijkheid en transparantie. Zo ben je altijd goed geïnformeerd over het verloop van de renovatie.

Één aanspreekpunt

Johlex biedt een persoonlijk aanspreekpunt op locatie en op kantoor gedurende het hele renovatieproces. Deze aanpak verzekert consistentie en efficiëntie, ongeacht de omvang van de renovatie.

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Johlex overtrof al mijn verwachtingen met uitmuntend vakmanschap, transparante communicatie en tijdige oplevering. Een betrouwbare partner voor toekomstige projecten.

Uitstekende service, Johlex leverde snel en efficiënt. Betrouwbaarheid en professionaliteit maken hen onderscheidend.

Met oog voor detail realiseerde Johlex mijn ontwerp perfect. Vakkundig, creatief en punctueel in uitvoering.

Projecten

Deze mensen gingen jullie voor!

Hebben wij je interesse gewekt? Of heb je nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!