100%

Innovatief

1mm

Nauwkeurig

2024

Voorbereid op de toekomst

24/7

Bereikbaar

Bouwen van woningen

Wat doen wij allemaal?

Bij het bouwen van een woonhuis maakt ervaring het verschil. De complexiteit van het combineren van jouw wensen met de huidige bouwbesluit regels is een uitdaging die niet voor iedereen is weggelegd. Johlex heeft door de jaren heen deze expertise ontwikkeld om de beste resultaten te behalen.

Werkwijze

Stap voor stap

Bouwexpertise

Een ideale woning creëren zonder beperkingen in keuzes? Daar kun je op rekenen. Onze diversiteit aan kennis stelt ons in staat om jou te assisteren bij elke vraag. 

Keuzemogelijkheden

Keuzes met betrekking tot materiaal, dimensies en kleuren kunnen een grote invloed hebben op jouw uiteindelijke woongenot. Wij staan klaar om je hierbij te begeleiden.

Bouwbesluit regels

Johlex gaat verder dan enkel ontwerpkeuzes en bouwmaterialen. We integreren jouw specifieke wensen met onze expertise in het voldoen aan bouwbesluit regels. 

Voordelen

Voor het kiezen van Johlex

Optimale resultaten

Onze bouwexpertise komt tot uiting in het combineren van jouw wensen met de complexe bouwbesluit regels. Dit resulteert in een vlekkeloos proces en optimale resultaten bij het bouwen van jouw droomhuis. 

Keuzevrijheid

Bij Johlex kun je rekenen op onbeperkte keuzemogelijkheden bij het creëren van jouw ideale woning. Onze kennis stelt ons in staat om op elk gebied te assisteren, waardoor jouw huis perfect aansluit bij jouw visie. 

Begeleiding

We bieden niet alleen begeleiding bij het nemen van belangrijke keuze, maar staan ook klaar om je door het proces te leiden. We bieden professioneel advies om jouw woongenot te optimaliseren.

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Johlex overtrof al mijn verwachtingen met uitmuntend vakmanschap, transparante communicatie en tijdige oplevering. Een betrouwbare partner voor toekomstige projecten.

Uitstekende service, Johlex leverde snel en efficiënt. Betrouwbaarheid en professionaliteit maken hen onderscheidend.

Met oog voor detail realiseerde Johlex mijn ontwerp perfect. Vakkundig, creatief en punctueel in uitvoering.

Projecten

Deze mensen gingen jullie voor!

Hebben wij je interesse gewekt? Of heb je nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!