BIM

Ready

100%

Nauwkeurigheid

FSC ®

Mogelijkheden

3D

Tekenen in

Groot in elementenbouw!

Wat doen wij allemaal

Bij Johlex maken we het verschil met onze duurzame aanpak van prefab elementenbouw. In onze eigen werkplaats produceren we hoogwaardige houtskeletbouw elementen met expertise in BIM, wat resulteert in een gestroomlijnd proces op de bouwplaats. Onze specialiteit is het bouwen van prefab daken, dakkapellen, wanden, gevelvullende elementen en complete daken. Van begin tot eind beheersen we het gehele traject.

Werkwijze

Stap voor stap

Van 2D naar 3D

Het begint met een 2D-tekening, die we omzetten naar een gedetailleerd 3D-model. Zo zorgen we niet alleen dat alles past, maar ontwerpen we daarnaast ook flexibele hoekoplossingen.

Razendsnelle realisatie

Binnen één dag kunnen we bijvoorbeeld een volledige uitbouw plaatsen, waardoor we niet alleen tijd maar ook mogelijke problemen als lekkage vermijden. Het is als het ware een op maat gemaakt bouwpakket.

Volledige integratie

Van A tot Z verzorgen we de naadloze integratie in het bouwproces. We streven naar maatwerk, nauw contact en efficiëntie. Of het nu gaat om kleine of grote elementen, kap of wand, geheel prefab of halffabricaat.

Voordelen

Voor het kiezen van Johlex

Snelle montage

Door onze duurzame aanpak van prefab elementenbouw, wordt de montagetijd aanzienlijk verkort. Dit leidt tot snellere en efficiëntere bouwprocessen op de bouwplaats. Ons doel is niet alleen concurrerend te zijn in prijs, maar vooral in snelheid en kwaliteit. Dat is onze kracht.

Volledige beheersing

Johlex specialiseert zich in het bouwen van prefab daken, dakkapellen, wanden, gevelvullende elementen en complete daken. Met een startpunt in 2D-tekeningen, omgezet naar gedetailleerde 3D-modellen, hebben we controle over het gehele project, waardoor passende oplossingen en flexibiliteit worden verzekerd.

Naadloze integratie

Johlex biedt niet alleen een duurzame en efficiënte aanpak, maar ook een betrouwbare samenwerking. Door gedurende het project aan te vullen met onze uitgebreide kennis, zorgen we voor een naadloze integratie. 

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Johlex overtrof al mijn verwachtingen met uitmuntend vakmanschap, transparante communicatie en tijdige oplevering. Een betrouwbare partner voor toekomstige projecten.

Uitstekende service, Johlex leverde snel en efficiënt. Betrouwbaarheid en professionaliteit maken hen onderscheidend.

Met oog voor detail realiseerde Johlex mijn ontwerp perfect. Vakkundig, creatief en punctueel in uitvoering.

Projecten

Deze mensen gingen jullie voor!

Hebben wij je interesse gewekt? Of heb je nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!