BIM

Ready

100%

Nauwkeurigheid

24/7

Bereikbaar

25 jaar

Ervaring

Utaliteitsbouw

Comfort voor uw pand

Of het nu gaat om de renovatie, transformatie, verbouwing of nieuwbouw van een utiliteitspand. Johlex staat klaar om het te realiseren. We begrijpen dat jouw bedrijfspand meer is dan slechts een fysieke ruimte, het is een onderdeel van jouw bedrijfsidentiteit. Daarom streven wij ernaar om jou een stap dichter bij jouw droompand te brengen, waar comfort vanzelfsprekend is.

Werkwijze

Stap voor stap

Advies en ondersteuning

We betreden niet alleen de bouwplaats, maar bieden advies vanaf het begin. Onze betrokkenheid begint met financiële ondersteuning, begeleiding van het werkproces en gaat door tot de nazorg.

Kwaliteit boven kwantiteit

Als bouwer én adviseur plaatsen we kwaliteit altijd voorop. Onze focus ligt op het begrijpen en realiseren van jouw visie, in lijn met de nieuwste wetgeving en comfortnormen.

Maatwerkadvies

Gedurende het hele project streven we naar een gestroomlijnde ervaring met één vast aanspreekpunt. Onze toewijding gaat verder dan alleen bouwen, we bieden maatwerkadvies en nemen de tijd om het voortraject op locatie zorgvuldig te onderzoeken.

Voordelen

Voor het kiezen van Johlex

Uitgebreide ondersteuning

Onze adviserende rol begint in de vroegste fase. Vanaf het prille begin zijn we betrokken en dit strekt zich uit tot nazorg. Dit biedt een allesomvattende aanpak gedurende het hele bouwproject.

Topkwaliteit

Door kwaliteit voorop te stellen, verzekeren we een eindresultaat dat voldoet aan de hoogste normen. Onze aandacht voor jouw visie en naleving van de wetgeving resulteert in een duurzaam en comfortabel eindresultaat.

Persoonlijke toewijding

Het bieden van een gestroomlijnde ervaring met één vast aanspreekpunt gaat hand in hand met onze toewijding aan maatwerkadvies. We besteden de nodige tijd aan een grondig locatieonderzoek, wat resulteert in een persoonlijke en klantgerichte aanpak.

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Johlex overtrof al mijn verwachtingen met uitmuntend vakmanschap, transparante communicatie en tijdige oplevering. Een betrouwbare partner voor toekomstige projecten.

Uitstekende service, Johlex leverde snel en efficiënt. Betrouwbaarheid en professionaliteit maken hen onderscheidend.

Met oog voor detail realiseerde Johlex mijn ontwerp perfect. Vakkundig, creatief en punctueel in uitvoering.

Projecten

Deze mensen gingen jullie voor!

Hebben wij je interesse gewekt? Of heb je nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!